Księgarnia Uniwersytecka
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
0
sztuk
Zaloguj
Strona główna
Książki
Nowości
Monografie
Podręczniki
Skrypty
Rozprawy naukowe
Słowniki i leksykony
Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu
Inne
Działy
Rolnictwo, ogrodnictwo i bioinżynieria
Leśnictwo i technologia drewna
Medycyna weterynaryjna i nauka o zwierzętach
Nauki o żywności i żywieniu
Inżynieria środowiska i inżynieria mechaniczna
Ekonomia
Inne (biologia, chemia, fizyka, języki obce, socjologia)
Gadżety
O nas
Informacje i kontakt
Regulamin
Koszty dostawy
Polityka prywatności
i przetwarzania danych osobowych
Wydawnictwo UPP
Beata Mikołajczak
Książek: 1
Strona:
1 / 1 Sortowanie:
data wydania
tytuł
autorzy
nr ISBN
Cena rosnąco
Wyświetlaj
20 na stronie
40 na stronie
100 na stronie
Beata Mikołajczak
Białka mięśniowe jako wskaźniki jakości mięsa wieprzowego wychładzanego ze zróżnicowaną szybkością oraz mięsa bydła z wadą DFD
35,00 zł
Dodaj do koszyka
Do góry