Księgarnia Uniwersytecka
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
0
sztuk
Zaloguj
Strona główna
Książki
Nowości
Monografie
Podręczniki
Skrypty
Rozprawy naukowe
Słowniki i leksykony
Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu
Inne
Działy
Rolnictwo, ogrodnictwo i bioinżynieria
Leśnictwo i technologia drewna
Medycyna weterynaryjna i nauka o zwierzętach
Nauki o żywności i żywieniu
Inżynieria środowiska i inżynieria mechaniczna
Ekonomia
Inne (biologia, chemia, fizyka, języki obce, socjologia)
Gadżety
O nas
Informacje i kontakt
Regulamin
Koszty dostawy
Polityka prywatności
i przetwarzania danych osobowych
Wydawnictwo UPP
Małgorzata Nogala-Kałucka
Książek: 1
Strona:
1 / 1 Sortowanie:
data wydania
tytuł
autorzy
nr ISBN
Cena rosnąco
Wyświetlaj
20 na stronie
40 na stronie
100 na stronie
Małgorzata Nogala-Kałucka (red.)
Analiza żywności. Wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności
30,00 zł
Dodaj do koszyka
Do góry